Haberler

Kurban Bayramı

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Yakakent, Alaçam, Bafra ve Ondokuzmayıs ilçelerinde gerçekleştirilen bayramlaşma programlarına katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Yakakent, Alaçam, Bafra ve Ondokuzmayıs ilçelerinde gerçekleştirilen bayramlaşma programlarına katıldı.

Vatandaşlar ve partililerle bayramlaşan Demir, esnafı ziyaret etti.

Ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Demir, Türk milletini, İslam coğrafyasını birbirine kenetleyen birçok değerin olduğunu, bu önemli değerlerin sevgiyi, birlik beraberliği, kaynaşmayı milli ve manevi bütünleşmeyi sağladığını kaydetti.

Özelikle İslam coğrafyasında yaşanan acıların son bulması, birlik ve beraberlik anlayışının hakim olması gerektiğini vurgulayan Demir, "Türkiye her zaman haklının, mazlumun yanındadır. Haksızlığı hiç bir zaman kabul etmemiş, bunun için mücadele vermiştir. Temenni ediyoruz ki akan kanlar dursun. Barış tüm dünyaya hakim olsun. Yaşanan acı olaylar devam ederken coğrafi konum olarak Türkiye kilit noktadadır. Ülke olarak kendi güvenliğimizi, geleceğimizi, huzurumuzu koruyacak tedbirleri de almak zorundayız ve hükümetimiz almaktadır. Türkiye, kendi stratejisini, duruşunu tavizsiz uygulamaktadır" diye konuştu.

Demir, Türkiye'nin önünün artık açık olduğunu, birlik ve beraberlik anlayışının ülkeye hakim olduğunu da sözlerine ekledi.

Ziyarete, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ondokuzmayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurdusever  ve teşkilat üyeleri katıldı. - Samsun

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Mustafa Demir Ak Parti Samsun Bafra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title