Haberler

Kurban Bayramı

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yemişçi, mesajında, bayramların, Müslümanlar'ın birbirine kenetlendiği, ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği, sevinçlerin paylaşıldığı, kalplerin yumuşadığı, akraba, dost ve komşuların ziyaret edildiği günler olduğunu belirtti.

Kurban Bayramı'nın müminlerin kestikleri kurbanı Allah'a yakınlaşmaya bir vesile olarak gördüklerini dile getiren Yemişçi şu ifadeleri kullandı:

"Rabbimize olan sadakatlerini, O'nun rızasını hiçbir dünyevi nimete değişmeyeceklerini, bu uğurda her şeyi feda edebileceklerini ortaya koyar. Toplumu birleştiren, gerçek manada huzur, barış ve güven ortamını sağlayan tek yol; milli ve manevi birlik anlayışı içerisinde, yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamaktır. Güçlü olmanın en önemli şartı milletçe dayanışma, birlik ve beraberlik içinde bulunmaktır. Kurban Bayramı vesilesiyle hep birlikte tüm Müslümanlarla ve İslam alemiyle kucaklaşabilmeliyiz. Bu vesileyle, tüm İslam aleminin, ülkemizin ve hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, milletimizin huzur ve mutluluğuna, barışa, kardeşliğe ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Özlem Yemişçi Ak Parti Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title