Haberler

Kur'an Kursu Öğrencilerinin Yıl Sonu Programı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Kur’an kurslarında eğitim gören 4-6 yaş anaokulu öğrencileri için yıl sonu programı düzenlendi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Kur'an kurslarında eğitim gören 4-6 yaş anaokulu öğrencileri için yıl sonu programı düzenlendi.

Belediye düğün salonunda düzenlenen program, minik öğrenciler tarafından seslendirilen dualar ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Devamında İlçe Müftüsü Selami Bağcı tarafından selamlama konuşması yapıldı. Müftü Selami Bağcı konuşmasında, minik yavrularımıza bırakacağımız en güzel mirasın güzel ahlak olduğunu söyledi. Bağcı, "Bu güzel manzarayı gördüğünde insan duygulanıyor. Bu salon nice çeşitli programlara şahit olmuştur Ama minik yavrularımızdan Kur'an, ilahi ve kaside tilavetleri ve dini içerikli bir programa belki de ilk defa şahit olacak. Bu sene 4-6 yaş Kur'an kurslarımızda minik yavrularımıza Allah'ın kelamını, Peygamber Efendimiz (S.A.S)'in sünnetini ve ahlakını öğretmeye çalıştık. 7 Kur'an kursumuzda bu hizmet devam etti. Allah'a hamdolsun ki bu yavrularımız en azından dinini öğrendi, kitabını öğrendi, Peygamberini tanıdı. Güzel ahlak esaslarını öğrenmeye çalıştı. Önümüzde ki sene inşallah bu hizmetleri daha da arttıracağız. Bizim yavrularımıza bırakacağımız en güzel miras güzel ahlaktır, büyüğünü küçüğünü tanımasıdır. Kendisine, anne babasına ve memleketine hayırlı bir evlat olmaktır. Amacımız ve gayemiz bunun için çalışmaktır. Cenab-ı Hak bu yavrularımızın sayılarını arttırsın. Bu yavrularımızı yetiştiren hocalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından Kur'an kurslarında eğitim gören 4-6 yaş anaokulu öğrencileri tarafından çeşitli etkinlikler sahnelendi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozüyük Bilecik Müftü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title