Haberler

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuyanlar Ödüllendirildi

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde Yaz Kur’an Kurslarına devam eden öğrenciler arasında Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma ve dini bilgiler yarışması yapıldı.

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde Yaz Kur'an Kurslarına devam eden öğrenciler arasında Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma ve dini bilgiler yarışması yapıldı.

Merkez Ulu Camii'nde gerçekleştirilen yarışmaya katılan öğrenciler arasında heyecan dolu dakikalar yaşandı. Sincik Kaymakamı Zafer Sağ ve İlçe Müftüsü Mehmet Taşdelen, yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ederek, hepsine başarılar diledi. Yarışmaya katılan öğrenciler arasında yapılan değerlendirmede dereceye girenler belirlendi. Yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Sincik İlçe Müftüsü Mehmet Taşdelen, "Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma ve dini bilgiler yarışmasına teşrif eden başta Kaymakamımız Zafer Sağ olmak üzere, yarışmaya katılan öğrencilerimiz ve hocaları ile izleyici olarak gelen gerek öğrencilerimiz ve velilerine, ayrıca bu yarışmanın yapılmasında emeği geçen tüm personelimiz ve diğer destek olanlara teşekkür ederiz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Taşdelen Adıyaman Sincik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title