Haberler

"Kur'an'da Zahire Bakmamalı"

Avanos Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü sü düzenlenen "Avanos Kızılırmak Kültür ve Sanat Günleri" yazar söyleşilerinin ilk konuğu Münib Engin Noyan oldu.

Avanos Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü sü düzenlenen "Avanos Kızılırmak Kültür ve Sanat Günleri" yazar söyleşilerinin ilk konuğu Münib Engin Noyan oldu.

Nevşehir'in Avanos ilçesinde, Yazar Münib Engin Noyan'ın "Kur'an'ı Yaşamak - Kur'an ile Yaşamak" konulu söyleşisi ile başlayan "Avanos Kızılırmak Kültür ve Sanat Günleri" açılışı belediye düğün salonunda gerçekleştirildi.

Programa AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Avanos Belediye Başkanı Dr. Mustafa Körükçü, İstanbul Nevşehirliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Nevşehir temsilcisi Ahmet Belada, AK Parti Avanos İlçe Başkanı

Serkan Feralan, Nevşehir Mahalli İdareler Derneği Başkanı İbrahim Pekşen, Belde Belediye Başkanlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılışında konuşan Avanos Belediye Başkanı Dr.Mustafa Körükçü, bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştirdikleri "Avanos Kızılırmak Kültür ve Sanat Günleri" kapsamında yazar söyleşileri, canlı müzik etkinlikleri, halk konseri, dev ekrandan maç yayınları ve halk piknikleri ve toplu sünnet şöleninin gerçekleştirileceğini söyledi.

Körükçü'nün konuşmasının ardından ise, Münib Engin Noyan kendisine has üslubuyla salonu dolduran katılımcılara eşsiz bir sohbet sundu. Noyan, "Kur'an'ı Yaşamak - Kur'an ile Yaşamak" konu başlığı altında Kur'an'ı anlayarak okumanın önemine değindi. Kur'anı görünen zahir yüzünden ziyade yaşama uyarlanması gerektiğini ifade eden Noyan "Mübarek Kur'an'ı anlamamız gerekir çünkü Allah Celle Celaluhu'nun açık emridir diyerek anlamadığımız takdirde tefekkür de edemeyiz, insan anlamadığı bir şey üzerinde düşünemez." dedi.

Program sonunda Münib Engin Noyan sevenleri için kitaplarını imzaladı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Münib Engin Noyan Avanos Belediyesi Kızılırmak Nevşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title