Haberler

Kumru Tekke Mahallesi Kur'an Kursu'nda Veda Programı

Ordu’nun Kumru ilçesinde Tekke Mahallesi Kur’an Kursu’nda yıl sonu münasebetiyle kurs öğreticisi ve öğrencileri tarafından veda programı düzenlendi.

Ordu'nun Kumru ilçesinde Tekke Mahallesi Kur'an Kursu'nda yıl sonu münasebetiyle kurs öğreticisi ve öğrencileri tarafından veda programı düzenlendi.

Programa İlçe Müftüsü Aykut İli de katıldı. Bayan öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Müftü İli, "Tekke Mahallemizde dört dönem olarak açmış olduğumuz kursumuz bu hafta itibariyle sona eriyor. Hiç bir aksaklığa mahal vermediğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu kurslardan amacımız annelerimize, ablalarımıza velhasıl hanım kardeşlerimize Kur'an-ı mübini öğretmektir. Müftülük olarak da bunu yerine getirmekte görevimizdir. Bu kurslarımızdan ilçemizde dört dönem olarak devam eden 45 sınıfımız vardır. 3 dönem olarak devam edenlerle birlikte 55 kursumuz mevcut. Kadrolularla birlikte bu kurslarımızda 66 öğreticimiz mevcuttur. Gelecek dönemde talep olduğu takdirde bu kurslarımız devam edecektir" dedi.

Konuşmanın ardından, kurs öğreticisi Gülderen Kışan'ın hazırladığı kursta geçen 8 ayın kısa özetini, slayt sunumu olarak gösterdi. Ayrıca cenaze hizmetleri kursuna katılan 13 bayan kursiyerlere sertifikalarını da İlçe Müftüsü Aykut İli, Merkez Kız Kur'an Kursu öğreticisi Zeynep Tomakin ve cenaze hizmetleri kurusunu da düzenleyen Gülderen Kışan takdim etti.

Sekiz ay boyunca kursiyerlerin öğrendiklerinin kontrolünü de yapan Aykut İli, kursiyerlerin ikramlarının ardından programdan ayrıldı. Daha sonra yapılan dua ile veda programı sona erdi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kumru Müftü Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title