Haberler

Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri Başladı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde 15’inci Tarım Ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenen yağlı pehlivan güreşleri başladı.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde 15'inci Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenen yağlı pehlivan güreşleri başladı. Bu yıl Kumluca Er Meydanına 52 başpehlivan 980 pehlivanın katılacağı bildirildi.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bu yıl 15'incisinin düzenlendiği Tarım ve Seracılık Festivali yağlı pehlivan güreşleri ile devam ediyor. Festivalin son gününde er meydanına çıkan pehlivanlar başpehlivan unvanına ve altın kemere sahip olmak için mücadele edecekler.

52 BAŞPEHLİVAN 980 PEHLİVAN GÜREŞECEK

Müsabakaları izlemeye Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Finike Belediye Başkanı Osman Kağan Sarıoğlu, Merkez Valisi Veysel Dalmaz, Kumluca Güreş Ağası Yasin Çetin, Karamürsel Spor Kulübü Başkanı Levent Erdoğan Karatepe Stadı'na geldi. 52 başpehlivanın güreşeceği müsabakalarda toplam 980 pehlivanın er meydanında rakibinin sırtını yere getirmek için mücadele edeceği bildirildi. Er meydanında 2013 yılı Başpehlivanı İsmail Balaban ile başpehlivanlardan Ekrem Yavuz, İbrahim Çoraman, Orhan Okulu, Osman Aynur, Recep Kara mücadele edecek.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, bu yıl düzenlenen güreşlerin önceki yıllardaki güreşlerden daha çekişmeli geçeceğini belirtti. Güreşçileri er meydanında tebrik eden Çetinkaya, güreşçilere başarılar dileyerek "Bu yıl düzenlenen güreşler herkes için hayırlı olsun. Güreşçilerimiz er meydanında maharetlerini sergileyecek" dedi.

Dua ile başlayan güreşlerin akşam saatlerine kadar süreceği bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüsamettin Çetinkaya Antalya Kumluca Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title