Haberler

Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali'nde Kadınlar Yarıştı

Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali'nde kadınlar yarıştıANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenen Kadınlar Günü etkinliğinde kadınlar arasındaki yarışmalar renkli görüntüler oluşturdu.

Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali'nde kadınlar yarıştı

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenen Kadınlar Günü etkinliğinde kadınlar arasındaki yarışmalar renkli görüntüler oluşturdu. Gözü bağlı domates yeme, domates kasası taşıma, halat çekme ve basket yarışmasında mücadele eden kadınların çabaları alkış topladı.

Kumluca Belediyesi'nin bu yıl 17'ncisini düzenlediği Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında Karatepe Stadyumu'nda 'Kadınlar Günü' programı yapıldı. Kumluca ve çevre ilçelerden yüzlerce kadının izlediği etkinlikte çeşitli yarışmalar düzenlendi. Kadınların bireysel ve takım halinde katıldıkları yarışmalarda dereceye girebilmek için ortaya koyduğu mücadele alkış topladı.

Domates kasası taşıma yarışmasında, 3 dakikada en fazla domates kasası taşımaya çalışan kadınlar zaman zaman zorlandı. Yarışma sonunda toplam 150 kiloluk 12 kasayı taşımayı başaran Zeynep Geyikçi birinci oldu. Her takımda 9 yarışmacının yer aldığı halat çekme yarışmasının finalinde ise Termik Elektrik takımıyla Adrasan Mahallesi takımı arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Yarışmayı Termik Elektrik takımı kazandı.

Etkinlikte ayrıca gözü bağlı domates yarışması, analı- kızlı basket yarışması ve bireysel 3 dakikada en fazla domates yeme yarışması gerçekleştirildi. Bireysel domates yeme yarışmasında 3 dakikada 1330 gram domates yiyen Mefaret Önal birinci olurken, gözü bağlı domates yeme yarışmasında Adile Duman- Ayşe Gök ikilisi belirlenen sürede domateslerini bitirerek birinci oldu. 5 çiftin yarıştığı analı- kızlı basket yarışmasında ise 5 dakikada belirlenen mesafeden kutulara basket atmaya çalışan 3 çift 11 topla birinciliği paylaştı.

Yarışmalarda dereceye giren takım ve bireysel yarışmacılara ilçe protokolünün eşleri tarafından altın ve çeşitli hediyeler verildi.

Yarışmaların ardından sahneye şarkıcı Özlem Şahin çıktı. Seslendirdiği hareketli şarkılarla stadyumu dolduran kadınları eğlendiren Şahin, zaman zaman izleyicileri sahneye davet ederek, bazı şarkıları birlikte seslendirdi. Konser sonunda Şahin'e Kumluca Belediye Başkanı Ak Partili Hüsamettin Çetinkaya'nın eşi Azime Çetinkaya tarafından çiçek takdim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Belediyesi Karatepe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title