Haberler

Kumluca'nın İlk Saat Kuleli Parkı Törenle Açıldı

Kumluca Belediyesi tarafından yaptırılan ve ilçenin ilk saat kuleli parkı, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kumluca Belediyesi tarafından yaptırılan ve ilçenin ilk saat kuleli parkı, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kumluca Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesinde yaptırılan Kazım Karabekir Parkının açılış törenine Kaymakam Polat Kara, AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Acar, DSİ 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Dallı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta Kumluca Kaymakamı Polat Kara, son bir yıl içerisinde ilçede üç park açılışı yapıldığını ve bu parkların halkın sosyal ve kültürel anlamda yaşamlarına önemli katkı sağlayacak parklar olduğunu söyledi.

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani de halka hizmeti hakka hizmet olarak benimsemiş insanların yaşadıkları, hizmet verdikleri beldelere, ilçelere en iyi hizmeti vermek için çalışan insanlar olduğunu söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Acar ise Kumluca'da yapılan hizmetleri yakından takip ettiklerini, Büyükşehir Belediyesi olarak kendilerinin de bu hizmetlere her zaman destek verdiklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından Kumluca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Halk Oyunları ekibi tarafından folklor gösterisi sunuldu. Yapılan duayla birlikte açılışa katılan protokol üyeleri Kazım Karabekir parkının açılış kurdelesini kesti. Açılışı yapılan parkı gezen protokol üyelerine domates reçeli, nar ve portakal suyu ikram edildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kumluca Belediyesi Polat Kara AK Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title