Haberler

Kumluca Myo Öğrencileri, Fidan Dikti

ANTALYA (AA) – Kumluca Belediyesi tarafından yapımı devam eden sanayi parkında fidan dikimi çalışmalarına, Meslek Yüksek Okulu öğrencileri de destek verdi.

Kumluca Belediyesi tarafından yapılan 22 bin metrekarelik sanayi parkında ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları sürüyor. Çalışmalar kapsamında parkta yapılan fidan dikimine Meslek Yüksek Okulu öğrencileri de katıldı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, sanayi parkındaki çalışmaları yıl sonuna kadar tamamlayabilmek için çaba gösterdiklerini belirterek, parkta şu anda ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarının yürütüldüğünü söyledi.

Park tamamlandığında ilçenin en büyük parklarından biri olacağını ifade eden Çetinkaya, "Sanayi parkı bulunduğu konum itibariyle ilçemize yeni bir rekreasyon alanı oluşturacak. Bundan dolayı parkın en fazla yeşil alana sahip olması için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımıza Kumluca Meslek Yüksek Okulu öğrencilerimizde destek veriyorlar. Böylece hem kendilerini eğitimlerini uygulamalı olarak yapıyor hem de yaşadıkları ilçeye kalıcı bir eser bırakıyorlar" dedi.

Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında uzun yıllar kalıcı olması amacıyla çınar ağacı tercih ettiklerini kaydeden Çetinkaya, ağaçlandırma çalışmalarına destek veren Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine teşekkür ederek, parkın tamamlandığında ilçeye güzel bir görünüm kazandıracağını bildirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title