Haberler

Kumluca Esnaf Odası Başkanlığına Ertürk Yeniden Seçildi

İki adayın yarıştığı ve itiraz sonucu tekrar sayılan oylar sonucu, Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimini mevcut başkan Atacan Ertürk 3 oy farkla kazandı.

Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Atacan Ertürk yeniden seçildi.

Kumluca Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen olağan genel kurulun divan başkanlığını Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Odanın faaliyet, denetim kurulu ve bilanço raporları okundu.

Genel kurulda konuşan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, seçimlerin ilçe esnafına ve ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bin 181 üyenin oy kullandığı seçimde Atacan Ertürk 584 oy, Selçuk Çınar da 581 oy aldı,  16 oy da geçersiz sayıldı.

Adaylardan Selçuk Çınar'ın seçim sonuçlarına itirazda bulunması üzerine, ilçe seçim kurulunda oylar tekrar sayıldı. Yapılan sayım sonucu değişiklik olmayınca seçimi mevcut başkan Atacan Ertürk, 3 oy farkla kazandı.

Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından tebrikleri kabul eden Atacan Ertürk, demokratik bir ortamda güzel bir seçim dönemi geçirdiklerini belirterek, kendisi ve ekibine güvenerek tekrar göreve seçen esnafa teşekkür etti.

Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

"Leyla Koca, Mehmet Kanat, Bülent Karakuş, Feza Cengiz, Abdurrahman Çinar, Kadir Torun, Osman Kancı, Hasan Erkan,  Denetim kurulu üyeleri ise, Mustafa Resul Ceylan, Ali Özkan, Ünal Yavuz." - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Antalya Kumluca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title