Haberler

Kumluca Emniyetine Yeni Araç

Kumluca ilçesinde Emniyet Müdürlüğü tarafından kullanılmak üzere hayırseverler tarafından alınan araç törenle teslim edildi.

Kumluca ilçesinde Emniyet Müdürlüğü tarafından kullanılmak üzere hayırseverler tarafından alınan araç törenle teslim edildi.

Kumluca Emniyet Müdürlüğüne güvenlik hizmetlerinde kullanılmak üzere hayırseverler tarafından alınan yarı ticari araç için tören düzenlendi.

Törene Kumluca Kaymakamı Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Gürcan Yıldırım, Emniyet Güçlerini Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Orhan Akkelle, daire amirleri ve hayırsever iş adamları katıldı.

Törende yeni alınan araç için kurban kesilirken, ilçe Müftüsü de dua ettirdi.

Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinin daha iyi yapılması adına destek sağlayan vatandaşlara plaket verilmesinin ardından İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, hayırseverlere teşekkür etti.

Yılmaz, "Geçen yıl ocak ayında düzenlenen 10. geleneksel deve güreşlerinde elde edilen gelirle ilçemize MOBESE sistemi kuruldu. Artan para ile bu otomobil alındı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Hüsamettin Çetinkaya Deniz Yılmaz Kumluca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title