Haberler

Kumluca'da "Milli İstihdam Seferberliği" Anlatıldı

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasının (KUTSO) organizesiyle Antalya SGK İl Müdürlüğü ve İŞKUR Antalya Müdürlüğü tarafından "Milli İstihdam Seferberliği" konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasının (KUTSO) organizesiyle Antalya SGK İl Müdürlüğü ve İŞKUR Antalya Müdürlüğü tarafından "Milli İstihdam Seferberliği" konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kumluca Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Kaymakam Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, SGK Antalya müdür yardımcıları Aykan Yıldız ve Mehmet Fatih Sülümbaz, İŞKUR Antalya Şube Başkanı Mustafa Akgül ve Kumluca SGK Müdürü Meltem Dilekcan katıldı.

Toplantının açılışında konuşan KUTSO Başkanı Günay, istihdamı artırmak için başlatılan milli seferberlik çerçevesinde yapılan teşvik ve desteklerden KUTSO üyelerinin ve bölge esnafının yararlanması için böyle bir toplantı düzenlediklerini söyledi.

Günay, toplantıdaki bilgilendirmelerinden dolayı, SGK Antalya İl müdür yardımcıları Aykan Yıldız ve Mehmet Fatih Sülümbaz, İŞKUR Antalya Şube Başkanı Mustafa Akgül'e toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Yıldız da istihdam teşvik programının işverenler açısından önemli avantajlar sağladığını belirtti.

Girişimcilerin, işletme sahiplerinin istihdamla ilgili düzenlemelerden haberdar olmalarının ticari faaliyet ve yatırımlara yön vermede olumlu sonuçlar ortaya koyacağını ifade eden Yıldız, "Milli istihdam seferberliği çerçevesinde verilen destek ve teşvikler bu yılın sonuna kadar geçerli olacak. İşveren, mevcut işçi sayısına ekleyeceği her işçi için devletten destek ve teşvik alacak. Burada destek ve teşviklerden yararlanacak işverenin prim borcu bulunmaması şartı aranıyor." dedi.

Akgül de işverenlere ve mali müşavirlere işbaşı eğitim programıyla ilgili bilgi verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Belediyesi Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title