Haberler

Kumluca'da "Kutlu Doğum" Haftası Etkinlikleri

Kumluca ilçesinde Kutlu Doğum Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Kumlca Müftüsü Abdulmuttalip Peşe, düzenlediği basın toplantısında, 14-20 Nisan arasında gerçekleştirilecek Kutlu Doğum Haftası etkinliklerini ilçe geneline yaymayı hedeflediklerini söyledi.

Etkinliklerin, 14 Nisan'da Kültürhan'da düzenleyecekleri açılışla başlayacağını belirten Peşe, aynı gün akşam belediye düğün salonunda konferans gerçekleştirileceğini ifade etti.

Peşe, 19 Nisan Pazar günü Hacı Salih Gürkan Cami'nde Kur'an ziyafeti düzenleneceğini ve konuşmacı olarak İl Müftü Yardımcısı Mustafa Aydın'ın katılacağı bir konferans düzenleneceğini belirterek, "Kutlu Doğum Haftası içinde değişik mahalle camilerimizde çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Böylece etkinlikleri ilçemiz genelinde kutlamış olacağız" dedi.

Bu yılki teması "Sevgi, saygı ve merhamet" olacak etkinlikler kapsamında kadınlara yönelik de vaaz ve sohbetlerin yapılacağını kaydeden Peşe, etkinliklerde vatandaşlara dini kitaplar dağıtılacağını bildirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Kumluca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title