Haberler

Kumluca'da Kanal Temizliği Başladı

Kumluca Belediyesi ilçe genelindeki kanallarda temizlik çalışması başlattı.

Kumluca Belediyesi ilçe genelindeki kanallarda temizlik çalışması başlattı.

Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sera ve narenciye bahçelerindeki yağmur sularının tahliyesine yarayan kanal ve kesiklerde temizlik çalışması yapılıyor. Ekipler, yaz ayları boyunca kanallarda büyüyen otları temizliyor.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaptığı açıklamada, temizlik çalışmalarına en çok sorun yaşanan Mavikent ve Sarıkavak mahallelerinden başladıklarını söyledi. Çalışmaların kış ayları gelmeden bitirilmesini planladıklarını ifade eden Çetinkaya, temizlik çalışmalarının rutin olarak her yıl yapıldığını belirtti.

Temizliği yapılan kanallardaki atıkları kamyon ve iş makineleriyle taşındığını kaydeden Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Kış aylarında yağmur sularının tahliye edilememesiyle sera ve narenciye alanlarımıza sıkıntı yaratan kanallarımızı kış ayları gelmeden temizliyoruz. Yapmış olduğumuz kanal temizliği çalışmalarında daralan kanallar da genişletiliyor. Böylece hem vatandaşlarımız rahat bir kış geçirecekler hem de sera ve narenciye bahçelerimize olası zararları önlemiş olacağız."

Çetinkaya, temizliği yaklaşık iki ayda tamamlamayı planladıklarını belirterek, vatandaşların temizlik sırasında belediye ekiplerine yardımcı olmalarını istedi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Belediyesi Mavikent Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title