Haberler

Kumluca'da Halk Eğitim Kursiyerlerinden Tiyatro Gösterisi

Güncelleme:

Kumluca Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yaklaşık yedi ayda hazırladığı "Bana Bir Şeyhler Oluyor" adlı tiyatro oyunu ilk kez seyirciyle buluştu.

Kumluca Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerince yaklaşık yedi ayda hazırlanan "Bana Bir Şeyhler Oluyor" adlı tiyatro oyunu ilk kez seyirciyle buluştu.

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı "Bana Bir Şeyhler Oluyor" adlı oyun, Kumluca Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezi Kalekule Amfitiyatro'da sahnelendi.

16 kişilik tiyatro ekibinin yedi ayda hazırladıkları oyun, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Oyuncular tarafından tiyatro gösterimi sırasında zaman zaman yöresel isimler kullanılması, bol bol alkışlandı.

Tiyatro gösterisini, Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, daire amirleri ve vatandaşların izledi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir, gösteri sonunda yaptığı konuşmada, tiyatro gösterinde rol alan oyuncuların, toplumun çeşitli kesimlerinden bir araya gelmiş vatandaşlar olduklarını söyledi.

Profesyonel bir oyunu amatör oyuncuların bu kadar güzel sergilemelerinin altında, başarma arzusunun yattığını ifade eden Tekdemir, şöyle konuştu:

"Sanat anlamında ilçemizde bir eksikliği daha bu şekilde gidereceğimizi düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte, ekibimiz daha da genişler ve başka oyunlar da ortaya koyarlar. Bugün burada oyunumuzu izlemek üzere gelen tüm izleyicilere, bizlere bu imkanı sağlayan ve desteklerini esirgemeyen Kumluca Belediyesine çok teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Kumluca Belediyesi Yılmaz Erdoğan Şeyhler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title