Haberler

Kumluca'da Güreş İl Seçmeleri Yapıldı

Antalya Geçlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen gençler serbest ve grekoromen güreş müsabakası il seçmeleri Kumluca'da yapıldı.

Antalya Geçlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen gençler serbest ve grekoromen güreş müsabakası il seçmeleri Kumluca'da yapıldı.

Kumluca Belediyesi Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalara Antalya merkez ve ilçelerinden 134 sporcu katıldı. Sekiz sıklette yapılan güreşleri geceye kadar sürdü.

Kumluca Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erol Koca, müsabakalarla ilgili yaptığı açıklamada, grekoromen ve serbest dallarda yapılan müsabakalarda kilolarında dereceye giren sporcuların Antalya ilini Türkiye seçmelerinde temsil edeceklerini söyledi.

Müsabakalara 17-20 yaş arası sporcuların katıldığını ifade eden Koca, tüm maçların kıran kırana geçtiğini ve mücadelelerin geceye kadar sürdüğünü belirtti. Organizasyonun çok güzel olduğunu ifade eden Koca, centilmence mücadele eden sporculara teşekkür ederken, kilolarında dereceye giren sporcuları da kutladı.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Erol Koca ve kulüp yöneticileri tarafından verildi. Müsabakalarda kilolarında birinci olan sporcular ise şöyle:

Serbest kategorisinde 46-50 kiloda Bekir Şahin, 55 kiloda Ahmet Öz, 60 kiloda Enver Yörük, 66 kiloda Yavuz Dilek, 74 kiloda Muhittin Tuğ, 84 kiloda Yavuz Şen, 96 kiloda Yusuf Can Zeybek ve 120 kiloda Nazmi Şahin.

Grekoromen kategorisinde 46-50 kiloda Bekir Şahin, 55 kiloda Yahya Çankaya, 60 kiloda Şerif Özkan, 66 kiloda Osman Yatkın, 74 kiloda Erhan Horzumlu, 84 kiloda İlhan Kırmızıkan, 96 kiloda Zübeyir Kan ve 120 kiloda Mevlüt Köken.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Kumluca Belediyesi Erol Koca Türkiye Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title