Haberler

Kumluca'da Fırın ve Pastaneler Denetlendi

Kumluca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı dolaysıyla gıda üretim ve tüketimi yapılan fırın ve pastaneleri denetledi.

Kumluca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı dolayısıyla üretim ve tüketimi artan gıda ürünleri üretim ve tüketimi yapan fırın ve pastanelere yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Zabıta ekiplerinin denetimlerine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden görevlendirilen personelde katıldı.

Ekipler denetimlerde işyerlerinin genel temizliği, çalışanların hijyen eğitimi, ürünlerin üretim yerleri ve kullanılan ekipmanların uygunluğu, üretimde kullanılan ürünlerin son kullanma tarihleri, ekmek ve pidelerin gramajlarını kontrol ettiler.

Kontrollerde tarihi geçmiş olarak tespit edilen bazı ürünlere imha edilmek üzere tutanakla el konulurken, eksiklikleri görülen işyerleri hakkında da, Zabıta Müdürlüğü ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ayrı ayrı tutanak tuttu.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, halk sağlığını doğrudan ilgilendiren, gıda üretim ve tüketimi yapılan işyerlerine yönetin rutin denetimlerin ramazan ayı dolayısıyla arttırarak devam ettirdiklerini, amaçlarının halkın sağlığını korumak ve olası olumsuzlukların önüne geçmek olduğunu söyledi.

Denetimlerde kanunlara ve kurallara uygun olarak çalıştıkları tespit edilen işyerlerine teşekkür eden Çetinkaya, "Zabıta Müdürlüğümüz ve Gıda, Tarım Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, gıda üretim ve tüketimi yapılan işyerlerine yönelik ortak denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde eksikliği görülen işyerlerine tutanaklar tutularak gerekli uyarı ve cezai müeyyideler uygulandı. Amacımız ceza kesmek değil, ancak gıda üretim ve tüketimi yapan işletmelerimizin de halkımızın sağlığını göz önünde bulundurarak kanun ve kurallara uymaları gerekiyor. Ben bu konuda hassasiyet gösteren işletmelerimize teşekkür ediyorum. Ekiplerimizin denetimleri bundan sonrada devam edecektir" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title