Haberler

Kumluca'da Demokrasi Nöbeti

Kumluca'da demokrasi nöbeti*- ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti düzenlendi.

Kumluca'da demokrasi nöbeti

*- ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti düzenlendi.

Kumluca'da darbe girişimine tepki amacıyla Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti düzenlendi. Kumluca Belediyesi öncülüğündeki etkinliğe Ak Parti Milletvekili Atay Uslu, Kaymakam Polat Kara, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Bahattin Bayraktar, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, CHP İlçe Başkanı Kemal Bilal Öner, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Oktay, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Dua ve Kuran okunmasının ardından konuşan Milletvekili Atay Uslu, Türk milleti olduğu sürece kimsenin darbeye teşebbüs edemeyeceğini söyledi.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, 15 Temmuz darbe girişiminin milletin dik duruşu sayesinde amacına ulaşamadan sonlandığını kaydetti.

Daha sonra konuşan siyasi partilerin ilçe başkanları da siyasi ayrım yapmadan ülkenin birliği, milletin bütünlüğü ve halkın iradesine karşı yapılmış olan darbe girişimine karşı olduklarını vurguladı.

Etkinliğe katılanlar belediye tarafından hazırlanan yaklaşık 1000 metrekarelik Türk bayrağı açtı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Belediyesi Atay Uslu AK Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title