Haberler

Kumluca'da Asfaltlama Çalışmaları

Belediye Başkanı Çetinkaya: "İlçe genelinde 120 bin metrekareden fazla asfaltlama çalışması yaptık"

Kumluca'da, Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla yaklaşık 30 kilometre yolun asfaltlandığı bildirildi.

Antalya Büyükşehir ve Kumluca Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde ortaklaşa asfaltlama çalışması yürütüyor. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, asfalt çalışması yürütülen yerlerde inceleme yaparak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Bu sezon asfalt çalışmalarını en çok Beykonak Mahallesi'nde yürüttüklerini ifade eden Çetinkaya, bunun dışında Göksu Mahallesi, Yeni Mahalle ve diğer yerlerde de kısmi çalışma yaptıklarını söyledi.

Asfaltlama yapılan yollarda genişletme, büz koyma gibi çalışmalar da yürüttüklerini anlatan Çetinakya, şöyle konuştu:

"Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle ekiplerimiz ilçemizde yoğun bir şekilde asfaltlama çalışması yürütüyor. Bu çalışmalarımız, asfalt ihtiyacı olan bölgelerimizde imkanlarımız ölçüsünde devam edecek. İlçe genelinde 120 bin metrekareden fazla asfaltlama çalışması yaptık. Bu da yaklaşık 30 kilometre yol yapıyor."

Çetinkaya, asfaltlama çalışmasına desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve çalışmalara katılan asfaltlama ekibine teşekkür etti. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Belediyesi Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title