Haberler

Kumluca Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Kumluca Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirildi.

ANTALYA (AA) – Kumluca Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirildi.

Kumluca Belediyesi topaltı salonunda yapılan toplantıya, 25 meclis üyesinden 22'si katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Çetinkaya, Kasım ayı meclis toplantısın meclis üyelerini bilgilendirme olarak yapılacağını, bundan dolayı ilçede yapılması planlanan imar planı tadilatlarını görüşeceklerini söyledi.

Daha sonra söz alan Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Şakir Yıldırım, Bağlık Mahallesi'nde yürürlükteki Nazım İmar Planı ile önerilen ve halen mevcut olan Yeni camii, Kaymakamlık binası ve değişikliğe konu 369 ada 5 parselin Kumluca Gödene yolu üzerinde bulunduğunu söyledi.

Plan değişikliğinin temel amacının, büyüyen ilçenin yeni ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için idari merkez kaydırması ile imar uygulaması sonucu ortaya çıkan imar parsel sınırları, plan sınırlarındaki uyumsuzluğun giderilmesi olduğunu ifade eden Yıldırım, imar planı değişikliğinin Yeni cami ve çevresi, resmi kurum alanı, Kaymakamlık binası, ucuz konut alanı ve çevresindeki fonksiyonları kapsadığını belirtti.

Meclis üyelerinin bilgilendirilmesinin ardından söz alan Belediye Başkanı Çetinkaya, 1/5000 ölçekli plan üzerinde yapılacak olan değişikliğin Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandıktan sonra 1/1000 ölçekli plan değişikliklerinin de, Kumluca Belediye Meclisince görüşüleceğini bildirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title