Haberler

Kumluca Belediye Meclisi İlk Kez Toplandı

Yerel seçimlerden sonra yeni oluşan Kumluca Belediye Meclisi, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kumluca Belediye Meclisi nisan ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirildi.

Yerel seçimlerinden sonra yeni oluşan Kumluca Belediye Meclisi, ilk toplantısını belediye toplantı salonunda yaptı. Toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, seçimlerin ardından oluşan mecliste yer alan meclis üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Toplantıda Yusuf Göven ve Yusuf Evran meclis katipliklerine, Erdeniz Yavuz ve Arif Ateş meclis başkan vekilliğine seçildi. Encümen üyeliklerine Faik Öncel ve Şefik Durdaş, imar komisyonuna Şefik Durdaş, İsmail Değirmenci, Ramazan Kızılkaya, Mustafa Taşgın ve Aydın Kaya getirildi.

Plan ve bütçe komisyonuna Ali Kurşunlu, Sait Kaya, Dilek Cengiz, Orhan Engin ve Ramazan Oktay seçildi. 2014 yılında meclis toplantı günlerinin belirlenmesinin ardından denetim komisyonu raporu görüşüldü ve oy birliğiyle kabul edildi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Sait Kaya Kumluca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title