Haberler

Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya Açıklaması

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, eğitime yapılan yatırımların, geleceğe yapılan yatırımlar olduğunu bildirdi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, eğitime yapılan yatırımların, geleceğe yapılan yatırımlar olduğunu bildirdi.

Mavikent Durali Yazıcı İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Kurtdoğmuş, mahalle muhtarı Adem Karataç ve bir grup öğrenci velisiyle Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret ederek, okullarındaki sıkıntıları anlattı.

Okul aile birliği olarak öğrencilerinin daha iyi şartlarda eğitim almasını istediklerini bu konuda bazı ihtiyaçları imkanlarıyla karşıladıklarını ifade eden Kurtdoğmuş, ancak bazı konularda da belediyenin yardımına ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Öğrencilerin okula geliş gidişlerinde trafik güvenliği açısından okul önüne kavşak ve kasis istediklerini kaydeden Kurtdoğmuş, "Ayrıca okul bahçemizin düzenlenmesi, öğrencilerin oturabileceği oturma masaları ve kamelya istiyoruz. Çocuklarımızın oyun oynayabilecekleri oyun parkı ve mini halı saha yapılabilirse çok daha iyi olacak. Bu konularda sizlerin de desteğini bekliyoruz." dedi.

Belediye Başkanı Çetinkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okul aile birliği başkanı ve öğrenci velilerine teşekkür etti.

Belediye olarak imkanları dahilinde tüm eğitim kurumlarına ellerinden gelen desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini ifade eden Çetinkaya, talepleri değerlendireceklerini söyledi.

Çetinkaya, "Eğitime yaptığımız yatırım, geleceğimize yapılan yatırımdır. Bende bir eğitimciyim, eğitimin zorluğunu imkanların yetersizliğini biliyorum. Ancak sizlerin de çocuklarınızın eğitimine gösterdiğiniz ilgi beni ayrıca memnun etti. El ele vermemiz halinde, eğitimli, ülkesine, milletine faydalı bireyler yetiştireceğimize inanıyorum. Taleplerinizi imkanlarımız dahilinde yerine getirmeye çalışacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Hüsamettin Çetinkaya Mavikent Kumluca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title