Haberler

Kumlu Belediyesi Nikah Salonu Hizmete Açıldı

Hatay’ın Kumlu Belediyesi tarafından yapılan nikah salonu yeni çiftlerin hizmetine sunuldu.

Hatay'ın Kumlu Belediyesi tarafından yapılan nikah salonu yeni çiftlerin hizmetine sunuldu.

Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç, belediye binasının birinci katına yapılan nikah salonunun tamamlanarak halkın hizmetine açıldığını söyledi. Çiftlerin, ebediyete atılacak ilk adım ve mutluluklarının bu salonda zuhur etmesinin kendileri için ayrı bir önem taşıdığını belirten Başkan Paç, "Modern ve teknolojik imkanlarla donatılmış nikah salonunu ilçemize kazandırmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yapmış olduğumuz salon sayesinde evlenecek olan çiftlerimizin nikah işlemlerini, çağımıza uygun ortamlarda eş, dost ve akrabalarıyla birlikte kıymalarını sağlayarak, mutluluklarına ortak olmalarını sağlıyoruz. Bu kapsamda tüm güzellik ve mutluluklara ev sahipliği yapacak olan salonumuzun tüm Kumlu Halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Belediyenin kuruluş yılı olan 1968'den bu yana nikah işlemleri makam odası veya yazı işleri servisinde yapılıyordu. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kumlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title