Haberler

Küme Düşenler Galatasaray'a Geri Dönüyor

Güncelleme:

Sarı-kırmızılı ekibin bu sezon kiralık olarak gönderdiği 4 futbolcu, forma giydikleri takımlarda küme düşme üzüntüsü yaşadıktan sonra Galatasaray'a geri dönmek için gün sayıyor.

Süper Lig'de ezeli rakipleri ile girdiği şampiyonluk yarışından galip ayrılıp 4. yıldızı kazanan Galatasaray için bu akşam Bursaspor ile oynanacak Türkiye Kupası finalinin ardından hareketli günler yaşanacak. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, transferler listesinin yanı sıra kiralık sözleşmeleri biten futbolcular hakkındaki kararı da merakla bekleniyor. Ancak La Liga temsilcisi Malaga'da alkış alan Nordin Amrabat dışındaki isimlerin, sezonu büyük şokla tamamlaması dikkati çekti.

4 İSMİN OYNADIĞI TAKIM KÜME DÜŞTÜ

Radikal'in haberine göre; Sarı-kırmızılılarda eski teknik direktör Cesare Prandelli'nin gözüne giremeyince kiralık gönderilen Sercan Yıldırım, Oğuzhan Kayar ve Dany Nounkeu ile devre arasında Hamzaoğlu'nun gönderdiği Furkan Özçal, mücadele ettikleri takımların küme düşmesine engel olamadı.

DANY'NİN TAKIMI DA KÜME DÜŞTÜ

Genç oyuncu Furkan'ın takımı Kardemir Karabükspor ve bir türlü beklentileri karşılayamayan Sercan Yıldırım'ın formasını terlettiği Balıkesirspor, yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'de olmayacak. İspanya'da tutunamayan Kamerunlu stoper Dany'nin, ikinci yarıyı geçirdiği Evian ise 2015-2016'da Fransa 2. Ligi'nde sahne alacak.

BİR VEDA DA 1. LİG'DE

Sezonu PTT 1. Lig'de geçiren Oğuzhan Kayar da Sercan, Furkan ve Dany gibi küme düşme şoku yaşadı. 20 yaşındaki orta saha oyuncusunun formasını giydiği Manisaspor, averajla Denizlispor'un gerisinde kalarak, 1. Lig'e veda etti.

SON KARAR HAMZAOĞLU'NUN

Söz konusu futbolcular, Galatasaray'ın yeni sezon hazırlık kampına katılacak. Florya'da kalıp kalmayacaklarına ise teknik patron Hamzaoğlu karar verecek.

Öte yandan 2. Lig'de mücadele eden ekiplere kiralık giden Umut Gündoğan (Adana Demirspor) ve Berk İsmail Ünsal'ın (Antalyaspor) sarı-kırmızılı kulüp ile sözleşmeleri devam ediyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Dany Nounkeu Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

Gs forevermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Danini ustune para koyunda gonderin lutsen.adini bile qs da duymak istemiyoruz

13
1
yanıtYanıtla
fıstıkçı carter:

Türkiye liglerinde kendi kendini vuran iki futbolcu var batuhan ve sercan

10
0
yanıtYanıtla
GALATASARAYLIImobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Sercan idare eder

1
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınşikebahçeni kiralık oyuncuları gittiği yerde resmen şike yapılıp oynatılmaz ama gs nin kiralık oyncusu gs ye karşı oynadığı gibi birde gol atınca 40 gün 40 gece düğün eder sercan köpeğide balkesde öyle yaptı gol atabilirsin attında ama öyle sevinç gösteridiki dillere destan şikebahçenin dudakları kulaklarına vardı azdaha yırtılacaktı görseniz ağızları hayvanın şeyine dönmüş gibiydi kendi oyuncularınıngol atınca sevincine bak diyorlardı

5
3
yanıtYanıtla
zambezi:

desenize, Galatasaray seneye 5. liğe oynayacak :))

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title