Haberler

Kumanya Parası İçin Bahçeli'ye Mektup Yazdı

Güncelleme:

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde 7 Haziran seçimlerinde partilerin sandık görevlilerine kumanya dağıtan dönerci 51 yaşındaki Mustafa Karapınar, MHP'den alacağını tahsil edemeyince, Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye mektup yazıp, yardım istedi.

MHP İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez ise "Bugüne kadar fatura kesip bizden para talep etmedi. Sadece şifahen istedi. Faturasını kesip gelseydi, parasını öderdik" dedi.

AK PARTİ VE CHP ÖDEDİ, MHP VERMEDİ

Yalvaç'ta yaklaşık 4 yıldır eşiyle birlikte tavuk döner salonu işleten Mustafa Karapınar, 7 Haziran seçimlerinde sandık görevlilerine kumanya dağıtmak için AK Parti, CHP ve MHP ile anlaştı. 800 döner ve ayran karşılığı toplam 1800 liraya partilerle anlaşan Karapınar, seçim günü kumanyaları dağıttı. Seçim sonrası AK Parti ve CHP paylarına düşen 600'er lirayı dönerci Karapınar'a ödedi. Seçimin üzerinden yaklaşık 4 ay geçmesine rağmen MHP'den alacağı 600 lirayı tahsil edemediğini iddia eden Karapınar, yazdığı mektupla durumu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye iletti.

"AK PARTİ VE CHP'DEN TAHSİL ETTİM"

Tuzdan tavuk etine kadar her şeyi para karşılığı aldığını ve seçim zamanı toplu alım olduğu için de az karla kumanya dağıtmayı kabul ettiğini söyleyen Mustafa Karapınar, "3 siyasi parti tarafından 7 Haziran seçimlerinde sandık görevlilerine öğle yemeği siparişi verildi. Ödemenin ise seçimden sonra eşit şekilde ödeneceği taahhüt edildi. AKP ve CHP'den alacağımı tahsil ettim, ne var ki MHP yöneticileri bir türlü paramı ödemiyor" dedi.

"BENİ BUNA MECBUR ETTİLER"

MHP'den alacağını tahsil edemeyince çareyi Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye mektup yazmakta bulduğunu anlatan Mustafa Karapınar, "Yardımcı olunması konusunda istekte bulundum. İlçe yöneticileri merkezden para gelmediğini söylüyordu, bu sayede teşkilata da para yardımı yapılır diye düşündüm. Beni buna mecbur ettiler" diye konuştu.

"DEFALARCA İSTEDİM ÖDEME YAPILMADI"

Dönerci Mustafa Karapınar, Devlet Bahçeli'ye gönderdiği mektubunda ise şu ifadelere yer verdi:

"Saygıdeğer Genel Başkanım; Ben Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde tavuk döner üzerinde gıda işletmecisi olarak çalışan esnafım. 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde görev alan sandık görevlilerinin öğle yemeği kumanyası AKP, MHP ve CHP İlçe Başkanlarının talimatı ile tarafımdan verilmiştir. AKP ve CHP İlçe Başkanları hisselerine düşen ücreti ödemiş ancak partinizin ilçe teşkilatı defalarca istememe rağmen ödemeyi yapmamıştır. Alacağım olan 600 TL'nin ödenmesi hususunda yardımlarınızı arz ederim. Saygılarımla."

MHP İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez ise "Bugüne kadar fatura kesip bizden para talep etmedi. Sadece şifahen istedi. Faturasını kesip gelseydi, parasını öderdik" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli Karapınar Ak Parti Isparta Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (58)

wolf Mobil-ANDROID:

püskevit onların neyine yetmiyor. çayla püskevit yesinler.

45
13
yanıtYanıtla
ELBİSTANLILAR:

Bu haberi yayınlayarak oy alacağını düşünenler yanılır. Dönerci faturasını keser parasını alır, MHP AKP gibi Milletin cebinden aldığı vergiyi çalan, ayakkabı kutusunu dolduran, çaldıklarıyla gemicikler alanlardan, halkın sırtından devran sürenlerden değil. İNADINA MHP İNADINA MHP Ne Mutlu Türküm Diyene. . . .

24
25
yanıtYanıtla
sudayMobil-ANDROID:

ne beklenirki mhp den,mafyalık taslamışlardır

23
16
yanıtYanıtla
Demek ki !:

Akape ve cehape kayıt dışı çalışıyor. Uyanık dönerci vergi ödememek için fatura kesmemiş birde ağlıyor. Faturanı kesersin ödemezlerse icraya verirsin. Mektupla alacak mı istenir ? denyo

19
19
yanıtYanıtla
mhp:

her yerde MHP yi karalama kampanyası uyanın artık bunların tek derdi mhp yi düşürmek, çünkü MHP son kale uyanın. .

18
20
yanıtYanıtla
Xxx:

Odeseymis arkadas... yerken iyiydi

yanıt8
yanıt0
mhp ye kurban olun:

bu haber sanki ac itlere kemik atmis gibi oldu, nekadar hain varsa mhp ye yükleniyor ama sorun degil bizim isimiz zaten hain temizligi

25
11
yanıtYanıtla
batmanlı:

üzerine soğuk bir su iç dua et ki o kadarıyla kurtuldun sen bu arada inşallah yarın öbür gün dükkanınıda basıp seni de dövmezler bizi reklam yaptın diye :) :)

10
25
yanıtYanıtla
algılar çöktü:

MHP karalamayı bırakın artık ülkücülere algı malgı sökmez. Başka partilerde deneyin şansınızı

21
11
yanıtYanıtla
yusuf.d:

vermeyin parasini

4
25
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title