Haberler

Kulüpler Birliği'nde Cavcav Bilmecesi

Güncelleme:

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Kulüpler Birliği Başkanlığından istifa etmeyeceğini, bu konuda basın toplantısı da düzenlemeyeceğini açıkladı.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Kulüpler Birliği Başkanlığından istifa etmeyeceğini, bu konuda basın toplantısı da düzenlemeyeceğini açıkladı.

Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında yabancı oyuncu statüsünde 6+2 formülünde anlaştıklarını ancak daha sonra basında farklı ifadelerin yer aldığını belirtti.

Birlik Başkanı olarak kamuoyunda bir birliktelik sergileyemedikleri için üzüldüğünü ve bunun kendisini başkanlığı bırakma noktasına getirdiğini aktaran Cavcav, "Sinirlendiğim anda istifa edeceğimi söyledim.  Adımız birlik ama ortak bir karar alamıyoruz. Bu üzüntü ve sinir nedeniyle, 'şartlar buysa istifa etmeyi düşünüyorum' açıklamasını yaptım. Basın toplantısı da yok istifa da…"  diye konuştu.

Ortada birçok hayati sorun varken ve çözümlerine bu kadar yaklaşmışken, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı mevzusuyla kamuoyunu meşgul etmenin doğru olmayacağına karar verdiğini dile getiren İlhan Cavcav, şunları söyledi:

"Arkadaşlarımla istişareler yaptık. Çok önemli konuları tartışıyoruz. Türk futbolu için hayati meseleler… Kanun tasarısı, e-bilet, naklen yayın gibi mevzularda çözüme çok yaklaştık. Birlik toplantısında gündeme gelen tartışmaların bugün de basın üzerinden devam ediyor olması bence bizi sağlıklı karar alma noktasına daha da yaklaştırıyor. Bu şartlarda, birçok konuda çözüme bu kadar yaklaşmışken, başkanlık seçimini gündeme getirmenin anlamı yok."

Neticede "6+0+4" gibi bir "garipliğin" ortadan kalkması ve sağlıklı bir sistem kurulabilmesi için tartışma ortamının gerekliliğine işaret eden İlhan Cavcav, "Dün toplantı da tartıştık, bugün de basın üzerinden tartışıyoruz. Bu da konunun yakında düzeleceğini gösterir" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Kulüpler Birliği Vakfı İlhan Cavcav Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title