Haberler

Kulübede Kedilerle Birlikte Yaşam Mücadelesi Veriyor

Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Maltepe Köyü'nde ağıldan bozma tek göz kulübede kalan ve komşularının verdiği yemeklerle karnını doyuran 61 yaşındaki Çetin Gelincik, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Maltepe Köyü'nde ağıldan bozma tek göz kulübede kalan ve komşularının verdiği yemeklerle karnını doyuran 61 yaşındaki Çetin Gelincik, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

Maltepe Köyü'nde oturan ve psikolojik sorunları olan Çetin Gelincik, tek odalı kulübede kedilerle birlikte yaşam mücadelesi veriyor. Anne ve babasını yıllarca önce kaybeden ve köyde akrabası olmayan Çetin Gelincik, komşuı ve yardımseverlerin yiyecek yardımıyla hayatını sürdürmeye çalışıyor. Maltepe Köyü Muhtarı Arif Kuşkonmaz, Çetin Gelincik'e rapor alarak maaş bağlatmak için iki kez girişimde bulunduğunu belirterek, şöyle dedi:

"2 kez yetkili mercilere müracaat ettik. Ama uygun görülmedi. Rapor alamayınca  kendisini vatandaşların yardımıyla idare ettirmeye çalışıyoruz. Özellikle komşular olmasa durum daha vahim olur. Şu an yaşının dolup, yaşlılık maaşı almasını bekliyoruz."

Komşuları Çetin Gelincik'e devletin sahip çıkması gerektiğini anlatırken, havaların soğumaya başlamasıyla yaşam şartlarının daha da olumsuz olacağını söyledi. Gelincik ise kendisine sadece komşularının yiyecek verdiğini, başka yardımda bulunan olmadığını kaydetti. - Keşanedirne

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Maltepe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title