Haberler

Kulu Sivil Toplum Platform Toplantısı Yapıldı

Merkezi Ankara'da bulunan Kulu Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Kulu Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin ortaklaşa organize ettiği Kulu Sivil Toplum Kuruluşları Platformu toplantısı yapıldı.

Toplantıya, Kulu Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Tütüncü, Kulu Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Tütüncü, Kugiad Başkanı Hüsamettin Kargın, Kulu Doğal Hayatı Koruma Derneği Başkanı Murat Uludağ, Kulu Ziraat Odası Başkanı İsmet Erdoğan ve çeşitli dernek başkanları katıldı. Toplantıda, Kulu'da yapılması gereken festivalle ilgili istişare yapıldı. Kulu Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Tütüncü, yaptığı açıklamada, "Hiç bir şey konuşulmasa bile bir arada olmak, ortak bir hedef belirlemek; bölgemizde hemşehrilerimize de umut olacak özgüven ve cesaret verecektir. Bu birliktelikler, yerel yönetimler ve siyasi idarelerin ilçemize olan bakış açısını da değiştirecektir. Burada bir çok alanlarda faaliyet gösteren dernekler olarak her şeyden önce birbirimize saygı göstereceğiz. Destek olacağız, önce kendi muhasebemizi yapacak ve eksiklerimizi kapatacağız. Yaptığımız faaliyetler bir yana sivil toplum kuruluşları olarak hepimizin ortak bir gayesi ilçemizdir. Bizler her ne kadar Kulu'da yaşamıyorsak da ilçemizi yakından takip ediyoruz. Burada olan her güzel gelişme sizler kadar bizleri de mutlu ediyor. Kulu'nun sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan kalkınması için yapılması gerekli olduğuna inandığımız ortak konuları belirlemek ve yapılabilecek faaliyetler konusunda ortak bir idare sergilemektir. Bu konuda ilçemizde özellikle eğitim, ticaret ve çevre konusunda faaliyet gösteren derneklerimize önemli görevler düştüğü kanaatindeyim" dedi.

Dr. Murat Tütüncü ise, "Bizler ortak paydası Kulu olan Sivil Toplum Örgütleri Platformu olarak dünyamızın her yerinde yaşayan Kululu insanlarımızın birlik beraberliği, ekonomik sosyal ve kültürel yönden gelişmesine katkı sağlamak amacıyla bir çaba içine girdik. Bizler, bir olmayı, birlik olmayı, birlikte düşünmeyi başarmak istiyoruz. Bizler yurt içi ve dışındaki tüm sivil toplum kuruluşlarımızı, siyasi parti önderlerimizi, tüm resmi kişi ve kuruluşlarımızı, bürokratlarımızı ve halkımızı yanımızda görmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Tütüncü İsmet Erdoğan Uludağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title