Haberler

Kulu'da Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Konya’nın Kulu ilçesinde bir yolcu otobüsü ile iki otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

Konya'nın Kulu ilçesinde bir yolcu otobüsü ile iki otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray istikametinden Ankara yönüne giden Yasin D. idaresindeki 27 L 1418 plakalı yolcu otobüsüne aynı istikamete giden Barış Koçak (31) idaresindeki 06 BN 9724 plakalı otomobil çarptı. Kazada otobüse çarpan otomobile de arkadan gelen sürücüsü belirlenemeyen 06 BF 2958 plakalı başka bir otomobil çarptı. Kazada 06 BN 9724 plakalı otomobilin sürücüsü Barış Koçak, araçta sıkışarak hayatını kaybederken, diğer araçta bulunan Kadir A. ve Erdoğan S. yaralandı. Yaralıların olay yerine sevk edilen ambulansla Ankara Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi.

Hayatını kaybeden Barış Koçak'ın zihinsel engelli öğretmeni olduğu ve yakın bir zamanda nişanlandığı öğrenildi.

Kazaya karışan otobüs şoförü ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna gönderilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Barış Koçak Konya Kulu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title