Haberler

Kulu'da Voleybol ve Futbol Turnuvaları Tamamlandı

Konya’nın Kulu ilçesinde, 8 Nisan tarihinde başlayan Liseler Arası Voleybol Turnuvası ve Minikler Futbol Turnuvası tamamlandı.

Konya'nın Kulu ilçesinde, 8 Nisan tarihinde başlayan Liseler Arası Voleybol Turnuvası ve Minikler Futbol Turnuvası tamamlandı.

Kulu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bilal Coşar, Liseler Arası Voleybol Turnuvası'na 7 erkek, 5 kız takımı katıldığını ve müsabakalarda sona gelindiğini belirterek, "Erkeklerde, Düden Anadolu Lisesi birinci, Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Tavşançalı Lisesi de üçüncü oldu. Kızlarda ise, birinci Anadolu Lisesi, ikinci METEM, üçüncü Şeyh Edibali Öğretmen Lisesi oldu. Minikler Futbol Turnuvası'nda Canımana İlkokulu birinci, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ikinci, 60.Yıl İlkokulu ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladı" dedi.

İlçe Müdürü Coşar, 11 Mayıs 2015 tarihinde miniklerin atletizm, satranç, masa tenisi gibi turnuvalarının devam edeceğini ifade ederek, "Ayrıca Yıldızlar Futbol takım karşılaşmaları da yine 11 Mayıs 2015 tarihinden itibaren yapılacak. Gençlik Haftası ve 19 Mayıs kutlamaları boyunca yine atletizm, masa tenisi ve satrançta sportif faaliyetler devam edecek. Karate, body, fitness, voleybol, futsal, badminton kursları etkin bir şekilde devam ediyor. Turnuvalarda görev alan komite üyeleri ve tüm sporcu gençlerimize teşekkür ediyoruz" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konya Kulu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title