Haberler

Kulu'da Öğrenci Onurlandırma Başarı Gecesi

Konya’nın Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Öğrenci Onurlandırma Başarı Gecesi düzenledi.

Konya'nın Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Öğrenci Onurlandırma Başarı Gecesi düzenledi.

Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki okullarda eğitim gören üniversite ve merkezi ortak sınavlarda başarılı olan öğrencilere ilk defa Onurlandırma Başarı Gecesi düzenledi. Kulu Atatürk Anıt Alanı'nda düzenlenen programa, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Trafik Amiri Yahya Et, Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak, Şube Müdürleri, Kulu Müftüsü İbrahim Kacaroğlu, siyasi parti ilçe başkanları, SÜ Kulu MYO Müdür Yardımcısı Halit Bilici, okul müdürleri, aileler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak, gecenin başarılı olan öğrencileri ödüllendirmek, onlara ve alt sınıflardaki öğrencilere örnek olması, onları başarılı olmaya teşvik etme amacını taşıdığını belirtti. Programda konuşan Belediye Başkanı Ahmet Yıldız kendisinin de bir eğitimci olduğunu ve bugünün şartlarının eskiye oranla daha iyi olduğunu ve ilçede eğitim noktasında her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Programda başarılı olan öğrencilere, protokol üyeleri tarafından 5 bisiklet, 9 tablet, 30 adet 75 TL'lik hediye çeki, çeşitli eğitici kitap ve hediyeler verildi. Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü'ne katkıda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Yıldız'a ve iş adamı Oktay Altun'a plaket takdim edildikten sonra öğrencilere verilen ödüllerde emeği olan iş adamı Sadık Kargın'a da teşekkür edildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Ahmet Kaymak Konya Kulu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title