Haberler

Kulu'da Kurban Hizmetleri Komisyonu Toplandı

Konya'nın Kulu ilçesinde Kurban Hizmetleri Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

Kulu İlçe Kaymakamı Hüseyin Avcı başkanlığındaki toplantıya, Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, İlçe Sağlık Müdürü Uzman Dr. Rıza Sönmez, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Tufan Kaya, İlçe Müftü Vekili Tevfik Aydoğan katıldı.

Toplantıda Kurban Bayramı öncesi gerekli tedbirlerin alınması ve kurban kesimlerinin kurallara uygun bir şekilde yapılabilmesinin sağlanması konusunda alınacak önlemlerin görüşüldüğü belirtildi. Görüşmelerde, kurban satış yerlerinde satılan kurbanların menşei şahadetnamesi veya veteriner sağlık raporu olup olmadığının da belediye zabıta ekipleri, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personelleri ve güvenlik güçlerince kontrollerinin yapılması üzerinde duruldu. Toplantıda, çevre temizliği ve insan sağlığı açısından park, cadde, sokak ve meydan gibi umuma açık alanlarda kurban kesimi yapılmaması konusunda da çeşitli önlemler üzerinde görüş alışverişinde bulunulduğu ifade edildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıza Sönmez Müftü Konya Kulu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title