Haberler

Kulu'da Çanakkale Şehitlerine Hatim Duası

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla düzenlenen program kapsamında Kulu ilçesinde şehitler için hatim duası yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla düzenlenen program kapsamında Kulu ilçesinde şehitler için hatim duası yapıldı.

Kulu Müftülüğü'nün organizesiyle, Kırkahvesi Halime Hatun Kubbeli Camisi'nde sabah namazının ardından Kulu Müftülüğü memuru Tevfik Aydoğan tarafından günün anlamını belirten konuşma yapıldı. Kulu Müftülüğünde görevli imam ve imam hatiplerinden İsa Portakal, Bekir Öztürk, Muzaffer Acar, Emrullah Yazan tarafından tekbir, tesbih, kaside, ilahiler söylendi, hafızlar tarafından Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.

Sabah namazına ve Çanakkale şehitleri için yapılan hatim ve duaya Kaymakam Hüseyin Avcı, Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Belediye Başkan yardımcıları ve cami cemaati katıldı. Programın ardından cami yakınındaki bir lokantada Çanakkale'de o günkü menü olan un çorbası ikram edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Çanakkale Zaferi Halime Hatun Kulu Yerel Haberler

title