Haberler

Kulu'da Camiler ve Din Görevlileri Etkinliği

Konya’nın Kulu ilçesinde 13-20 Ekim tarihleri arasında yapılan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri başladı.

Konya'nın Kulu ilçesinde 13-20 Ekim tarihleri arasında yapılan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri başladı.

Merkez İlkokulu konferans salonundaki etkinliğe, Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Garnizon Komutanı Mikail Arıkan, İlçe Müftü Vekili Tevfik Aydoğan, İlçe Spor Müdürü Bilal Çoşar, ilçe siyasi parti başkanları ve merkez ve mahallelerde görev yapan imamlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlaya etkinlik, İlçe Müftü Vekili Tevfik Aydoğan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Program, konuşmanın ardından Merkez Cami İmam Hatibi İsa Portakal tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve sinevizyon gösterisiyle devam etti.

Etkinlik kapsamında Kulu'da Cami ve Kur'an kursu yapan ve yaptıran Faik Güngör, Necati Eroğlu, Bekir Yüksel, Eyup Ünlü'ye ve yapımında emeği geçen Kaymakam Hüseyin Avcı ve belediye Başkanı Ahmet Yıldız'a plaket takdim edildi.

İlçe Müftülüğü, Kulu'da bulunan yaşlı yaşam merkezinde kalan yaşlıları ve Kulu Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan hastaları da ziyaret edilerek, çiçek verilip sohbet etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yıldız Hüseyin Avcı Konya Kulu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title