Haberler

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik Açıklaması

"Sinemamızın en köklü organizasyonu olan festivale proje ve yapımlarıyla anlam katan tüm sinemacılarımızı tebrik ediyor, festivalin daha nice gurur verici sanat organizasyonlarına ilham kaynağı olmasını temenni ediyorum"

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, 51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivaline proje ve yapımlarıyla anlam katan tüm sinemacıları tebrik ederek, festivalin daha nice gurur verici sanat organizasyonlarına ilham kaynağı olması temennisinde bulundu.

Çelik, yazılı açıklamasında, ödül töreni gerçekleştirilen festivalin Türk sinemasının en köklü organizasyonu olduğunu belirtti.

Türk sinemasının 100'üncü yaşını kutladığımız bu yıl, festivalin 'Gelenekten Geleceğe' temasıyla sinemaseverlerin karşısına çıktığını anımsatan Çelik, geride bıraktığı yarım asra sinema ve sanat dolu bir başarı hikayesi sığdıran festivalin organizasyonunda emeği geçen herkesi yürekten kutladığını bildirdi.

Çelik, açıklamasında, "Sinemamızın en köklü organizasyonu olan festivale proje ve yapımlarıyla anlam katan tüm sinemacılarımızı tebrik ediyor, festivalin daha nice gurur verici sanat organizasyonlarına ilham kaynağı olmasını temenni ediyorum" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Faruk Çelik Ömer Çelik Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title