Haberler

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kültür ve Turizim Bakanı Nabi Avcı'nın "Vefa Yemeği"ne gelişi Kültür ve Turizim Bakanı Nabi Avcı'nın konuşması - "Sadece şu son birkaç ayda yaşadıklarımız, seçimler, hükümetin kuruluşu, kongre, kongre sonucu oluşan yeni hükümetimiz, bütün bunlar siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler okumuş bir adam olarak söylüyorum, gerçekten dünya siyaset tarihine geçecek nitelikte olağanüstü başarılardır" Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "Sadece şu son birkaç ayda yaşadıklarımız, seçimler, hükümetin kuruluşu, kongre, kongre sonucu oluşan yeni hükümetimiz, bütün bunlar siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler okumuş bir adam olarak söylüyorum, gerçekten dünya siyaset tarihine geçecek nitelikte olağanüstü başarılardır.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kültür ve Turizim Bakanı Nabi Avcı'nın "Vefa Yemeği"ne gelişi

Kültür ve Turizim Bakanı Nabi Avcı'nın konuşması - "Sadece şu son birkaç ayda yaşadıklarımız, seçimler, hükümetin kuruluşu, kongre, kongre sonucu oluşan yeni hükümetimiz, bütün bunlar siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler okumuş bir adam olarak söylüyorum, gerçekten dünya siyaset tarihine geçecek nitelikte olağanüstü başarılardır"

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "Sadece şu son birkaç ayda yaşadıklarımız, seçimler, hükümetin kuruluşu, kongre, kongre sonucu oluşan yeni hükümetimiz, bütün bunlar siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler okumuş bir adam olarak söylüyorum, gerçekten dünya siyaset tarihine geçecek nitelikte olağanüstü başarılardır." dedi.

Avcı, AK Parti Eskişehir İl Başkanlığınca bir restoranda düzenlenen "Vefa Yemeği"nde yaptığı konuşmada, yeni görevi gereği çok yoğun bir çalışma temposu içine girdiklerini söyledi.

Programa geç kaldığı için partililerden helallik isteyen Bakan Avcı, şöyle konuştu:

"Salondan içeri girerken bir kere daha hamdettim. Biz herhangi bir siyasi parti değiliz ve her aşamada, her toplantımızda şu mesaj dosta düşmana çok net bir şekilde kendiliğinden veriliyor. 'Biz başkalarına benzemeyiz.' Sadece şu son birkaç ayda yaşadıklarımız, seçimler, hükümetin kuruluşu, kongre, kongre sonucu oluşan yeni hükümetimiz, bütün bunlar siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler okumuş bir adam olarak söylüyorum, gerçekten dünya siyaset tarihine geçecek nitelikte olağanüstü başarılardır."

"Biz bütün Türkiye'nin partisiyiz"

Nabi Avcı, AK Parti'nin geniş katılımlı tüm toplantılarında Türkiye'nin bütün renklerinin bir arada olduğunu ve 7 bölgeden katılım sağlandığını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Dünyayı bir tarafa bırakın, sadece Türkiye'de bütün diğer siyasi partilerin yaşadıkları iç sorunlara, kongre sorunlarına baktığınız zaman işte bu fark bir kere daha çok net bir şekilde görülüyor. Biz başkalarına benzemiyoruz. Çok şükür iyi ki diğerlerine benzemeyen bir AK Parti var. Biz, bir 'bölge partisi' değiliz. Biz, bütün Türkiye'nin partisiyiz. Biz, hep birlikte Türkiye'yiz. Bu sağlam mayayı oluşturan da sizlersiniz. Bu işlerin yürümesi için zaman zaman birilerimizin bir yerlerde görev alması gerekiyor. Ama bu görevlerin hepsi bir bayrak yarışı gibi elden ele geçiyor ve sadece AK Parti'de kavgasız, gürültüsüz olağanüstü vefa ve dayanışma içinde cereyan ediyor. Hepinize bu harekete kattığınız heyecan için ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

"O turistleri buraya getireceğiz"

Eskişehir'e yapılacak hizmetler konusuna da değinen Bakan Avcı, "Ne yapacağız, edeceğiz o turistleri buraya getireceğiz. Önümüzdeki günlerde yine Eskişehir'de bir araya gelip, kente nasıl hizmet edeceğimiz konusunu gözden geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ise teşkilatta görev yapan herkesin sorumluluğunun ağır olduğunu anlatarak, "Biz bu görevlere geldikten sonra milleti unutursak, bırakın bu milletin hesap sormasını, Allah bizden hesap sorar. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin." diye konuştu.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay da Türkiye'nin menfaati için çalıştıklarını ve çalışmaya devam ettiklerini bildirdi.

Kaynak: AA / Politika

Nabi Avcı Eskişehir AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title