Haberler

Kültür Sanatın Adresi Yıldırım

Yıldırım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından nisan ayında düzenlenen kültür ve sanat faaliyetlerine 29 bin 330 kişi katıldı.

Yıldırım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından nisan ayında düzenlenen kültür ve sanat faaliyetlerine 29 bin 330 kişi katıldı.

Adile NaşitTiyatrosu'nda Alo Tiyatro projesi kapsamında sahnelenen Bamsı Beyrek, Koca Bebek, Bizim Ev, Komşuluk Bizde Kalsın gibi oyunlar Yıldırımlı 8 bin 650 çocuğu tiyatro ile buluşturdu. Barış Manço Kültür Merkezi'nde geçtiğimiz ay sahneye konan tiyatro oyunları Evlilik ile Kadınlar Savaşı, Pijamalı Adamlar, ünlü komedyenler Yavuz Seçkin ve Bekir Develi'nin stand up gösterileri, Kutlu Doğum etkinlikleri, Serdar Tuncer ve Nurullah Genç'in katıldığı Tarihin Ardından, Ömer Döngeloğlu, Sedat Uçan, Mehmet Bilir ve Yavuz Mutlu'nun katıldığı Kut'ül Ammareprogramları da Yıldırımlıların büyük ilgisini gördü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Barış Manço Kültür Merkezi'nin bahçesine kurulan şenlik alanına ise tam 15 bin kişi katıldı.

Yıldırım'ın 700 bini aşkın nüfusu ile büyük bir kültür zenginliğine sahip olduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Bizler sadece fiziki hizmetler vermiyoruz. Hayatın her alanında insanlara hizmet ediyoruz. Bu kadar derin ve farklı zenginliği olan bir ilçede kültür ve sanata önem veriyoruz" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir Develi Yavuz Seçkin Barış Manço Bebek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title