Haberler

Kültür Sanat ve Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen 2015 Kültür Sanat ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu.

Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen 2015 Kültür Sanat ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül töreninde, Yılın Habercilik Ödülü, İhlas Haber Ajansı'na (İHA) verildi.

Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'nda düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Selim Tunçbilek, "Bildiğiniz gibi kültür hayatımıza Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi olarak 12 yıldır, genel merkez düzeyinde ise 40 yıla yakın süredir canlılık katan yön verici faaliyetler yürütmekteyiz. Yine bilindiği gibi Yazar Okulu Projesi Kayseri Büyükşehir Belediyemizin Kültür ve sosyal İşler Daire Başkanlığı öncülüğünde geçen yıl Kasım ayında başladı bu yılın Ocak ayında tamamlandı. Her sınıfta 34 öğrenci, toplam 9 sınıfta 315 öğrencinin yer aldığı ve 50'nin üzerinde öğretmenin görev yaptığı, uygulamalı olarak yürüttüğümüz bize göre gayet başarılı proje ve çalışma olmuştur. Üyelerimizin birey olarak yürüttüğü yazarlık çabalarının geniş bir zeminde yankı bulması için birlik olarak çeşitli destek ve katkılar sunmaktayız" ifadelerini kullandı.

Törende konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş da, "Ben bu tür ödül günlerinin çok önemli olduğuna inanıyorum. Çünkü bu manevi bir destektir. Teşvik etmektir. O açıdan yazarlarımıza ve şairlerimize teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir etkinlik. Türk yazarlarının ve şairlerinin menşei kaynağı Anadolu'dur ama maalesef medyanın güçlü olduğu alanlarda yapılan çalışmalar ülke ve dünya bazında hızlı tanıtıldığı için Anadolu'daki fedakar insanların çalışmaları çok fazla duyulmuyor" diye konuştu.

Yılın Arşivcilik Ödülünü alan Melikgazi Belediyesi Basın Yayın Müdürü Faruk Yaman'a ödülünü eşi Rengin Yaman verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhlas Haber Ajansı Melikgazi Türkiye Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title