Haberler

Kültür Sanat Okullarında Palyaço ve Canlı Kitap Etkinlikleri Başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Aram Tigran Kent Konservatuarı, mahalleye dönüşen köylerde açılan Kültür Sanat Okulları’nda “palyaço” ve “canlı kitap” etkinlikleri düzenlemeye başladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Aram Tigran Kent Konservatuarı, mahalleye dönüşen köylerde açılan Kültür Sanat Okulları'nda "palyaço" ve "canlı kitap" etkinlikleri düzenlemeye başladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı Aram Tigran Kent Konservatuarı, 6360 sayılı Yasa'yla mahalleye dönüşen köylerde açılan Kültür Sanat Okulları'nda bir dizi etkinlik başlattı. 3 Ağustos'ta başlayan ve 9 Ağustos tarihine kadar sürecek olan program kapsamında, "palyaço" ve "canlı kitap" etkinlikleri düzenlenerek, çocukların yüzlerinin gülmesi ve güzel vakit geçirmesi sağlanacak.

"Sınır Tanımayan Palyaçolar" ile ortaklaşa düzenlenen etkinlikler bugün Aram Tigran Kent Konservatuarı'nda atölye çalışmaları, canlı kitap etkinliği, palyaço gösterisiyle start aldı. Etkinlikler ve gösteriler, yarın Ergani ilçesi Qeleş Kültür Sanat Okulu'nda, 5 Ağustos'ta Dicle Avdela Kültür Sanat Okulu ve Hani Nerib Kültür Sanat Okulu'nda, 6 Ağustos'ta Hazar Gölü'ndeki Büyükşehir Belediyesi Çocuk Yaz Kampı'nda, 7 Ağustos'ta Yenişehir Fidanlık Alanı'ndaki Şengal Kampı'nda, 8 Ağustos'ta Batman Şengal Kampı'nda ve 9 Ağustos'ta Kulp Cixse Kültür Sanat Okulu'nda gerçekleştirilecek. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aram Tigran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title