Haberler

Kültür Platformu Açılıyor

Güncelleme:

Sultanbeyli Belediyesi düzenlediği etkinliklerle kültür sanat camiasında dikkatleri üzerine çekiyor.

Her sene birbirinden güzel etkinlikler düzenleyen Sultanbeyli Belediyesi, bu sene yine tüm İstanbul'da ses getirecek bir projeyle kültür sanat sezonunu açıyor.

Her yıl birbirinden değerli isimleri ilçe sakinleriyle buluşturan belediye, bu sene faaliyete geçirdiği kültür platformuyla vatandaşlarda etkinliklere karşı farkındalık oluşturacak. Bir sezon boyunca yapılacak olan etkinliklerin tamamını kapsayan kültür platformu, 27 Eylül Cumartesi Kubat konseriyle açılıyor.

Kültür Platformu Nedir?

"Kültür Platformu" kültürü, insanın hayatı boyunca yaşadığı ve yaşayabileceği tüm olayları içeren bir olgu olarak algılıyor ve yine bu şekilde aktarmayı hedefliyor. Platform, insan ve hizmet odaklı bir misyonla kültürel bilincin gelişmesine katkı sağlayacak, bütün paydaşları bir araya getirmek ve birlikte yapılacak kültürel çalışmalarla insana değer katmak amacıyla oluşturuldu. "Kültür Platformu", gençlerimiz başta olmak üzere bütün insanlara kültürel değerleri benimsetmek ve yaşatmak amacı taşıyor. Bu amaç doğrultusunda yapılacak etkinlikler ile üyelerinin kültürümüz hakkında bilmediklerini öğrenmelerine, bildiklerini de yakından görmelerine olanak sağlayacak.

Niçin Kültür Platformu Üyesi Olmalıyım?

"Kültür Platformu" üyelerine çok geniş imkanlar sunacak olan bir platform. "Kültür Platformu" projesi kapsamında; söyleşi/konferans, tiyatro, özel etkinlik/anma programı, sinema gösterimi, kitap etkinliği, sergiler, kültürel geziler, müze ziyaretleri, atölye ziyaretleri, fotoğraf gezileri, İstanbul turları gibi birçok etkinliği üyelerine sunacak. Programlar kapsamında düzenlenecek yarışmalarla üyelere çeşitli ödüller verilecek. Ayrıca 8 ay boyunca düzenlenecek etkinliklere %70 oranında katılım gösteren üyelere, Medeniyet Üniversitesi onaylı sertifikalar verilecek.

Bu Sezonda Neler Var

Kubat konseriyle açılışı yapılacak kültür platformunda bu sene de yediden yetmişe herkese hitap eden çok zengin etkinlikler bulunuyor. Söyleşilerden konserlere, tiyatrolardan sinema gösterimlerine varana kadar çok zengin programlar bulunuyor.

İlk ay söyleşilerde Serdar Tuncer ve Emin Işık, Yavuz Bahadıroğlu, Vehbi Vakkasoğlu gibi isimler bulunuyor. Bilge Kral Aliya'ya da etkinliklerinde yer veren belediye "Vefatının 11. Yılında Bilge Kral Aliya" adlı anma programı düzenliyor. Güncel konuların konuşulacağı programları da ihmal etmeyen Belediye Türkiye'nin yakın siyasi tarihi adlı programda Rasim Ozan Kütahyalı'yı ilçe sakinleriyle buluşturacak. Uğur Işılak da yine ilk ay sevenleriyle buluşacak isimler arasında yer alıyor.

Kültür Platformu Açılış Programı
Tarih: 27 Eylül Cumartesi
Yer: Sultanbeyli Kültür Merkezi
Saat: 19.00

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sultanbeyli İstanbul Kubat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title