Haberler

Kültür Bakanlığı: "Hakanlığın" Sedat Peker'e Verilmesiyle İlgimiz Yok

Güncelleme:

Kültür Bakanı Mahir Ünal, Sedat Peker'in "Türklük Hakanı" ünvanını aldığı etkinliğin bakanlıkla ilgisi olmadığını söyledi.

Kültür Bakanı Ünal, yeraltı dünyasının bilinen ismi ve Ergenekon sanığı Sedat Peker'e "Dünya Türklük Hakanı" ünvanı verilen "Dünya Karapapak Türkleri 1. Kurultayı ve Kültür Etkinlikleri"nin Kültür Bakanlığı ile ilgili bulunmadığı açıklandı.

Peker'e ise kaftan giydiği ve kendisine ünvan verilen etkinliğin kültür bakanlığı öncülüğünde gerçekleştiğini söylemişti. Kamuoyunda tepki ile karşılaşan olayın ardından

KÜLTÜR BAKANLIĞI DAHİLİNDE DEĞİL

Kültür Bakanı Mahir Ünal bugün konuya ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı. Bakanlığın bu etkinlikle ilgisinin bulunmadığını ifade eden Ünal, "Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde gerçekleştirdiği iddia edilen etkinlikle bakanlığımızın bir ilgisi bulunmamaktadır" dedi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kültür Bakanlığı Sedat Peker Mahir Ünal 3. Sayfa Yaşam Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

halk:

Devleti mafya babasi gibi yönetirsen bu igrenc yaratiklara ihtiyacin olur. Onlar, sen ellerini kirletmeden senin pisligini temizler, hedef gösterdigini yok ederler. Toplum ahlaki sifirlanmis, cahil ne oldugu belli olmayanlar cirit atiyor. Ama milli irade bunlari sevdi ve istedi. Kolay gelsin;-)

43
6
yanıtYanıtla
Seyithan seyitMobil-IOS:

Türklük bumu. Bu korkak İnsanlık katerogisde bile yeri olmayan bu yaratığamı kaldı yazıklar olsun

31
7
yanıtYanıtla
ŞABAN ÖZOĞLU:

AZ BİLE VERİLMİŞ AKP OY TOPLADI ASLINDA DEVYET ÜSTÜN MADALYASINA LAYİK?

26
8
yanıtYanıtla
Yaw. He he Mobil-IOS:

Yaw he he

22
7
yanıtYanıtla
laz efsanesi:

gelde böyle bir ülkede çocuk büyüt

13
5
yanıtYanıtla
MHP li:

ŞOW YAPMA ÇAKKAL SEDO, GİT TÜRMENLERLE BERABER SAVAŞ . . . SIKIYOSA TABİ

16
1
yanıtYanıtla
t.c..:

alaatdin çakıcı çıkınca güzel günler olacak. . .

15
1
yanıtYanıtla
zaza 1000 göllü:

gerçekte türkler acınacak hale gelmiş tüm umutları bir uyuşturucu baronuna bağlanmış bir avuç onurlu solcuları saymasak

11
4
yanıtYanıtla
çakır:

sana göre solcu Türk yok öylemi senin solcu bellediklerin bölücü kürtler herhalde.

yanıt0
yanıt0
özgür:

çakaldan hakan olurmu.

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title