Haberler

Kultudüğün'de Cami Temeli Dualarla Atıldı

Mamak Belediyesi, Mamak Müftülüğü ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapımına başlanan Kutludüğün Yazı Mevkii Caminin temeli dualarla atıldı.

Mamak Belediyesi, Mamak Müftülüğü ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapımına başlanan Kutludüğün Yazı Mevkii Caminin temeli dualarla atıldı.

Temel atma törenine Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Mamak Müftüsü Muharrem Genç, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda bir konuşma yapan Mamak Kaymakamı Ali Mantı, "Müslümanlar, müminler nezih insanlardır, dolayısıyla ibadethaneleri de nezih olmalı" dedi.

Mamak'ta 8. görev yılını doldurmak üzere olduğunu dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'a bir bütün olarak hizmet veriyoruz. Göreve geldikten sonra 30'a yakın camiyi; ya yeniden inşa ettik ya da kapsamlı bir şekilde yeniledik. Yeni Türkiye'de bize düşen vatandaşların ihtiyacını en güzel şekilde karşılamak" dedi. Kutludüğünlülere bir de müjde veren Akgül, "Çok yakında burada kültür merkezi ve gençlerimiz için halı saha yapacağız" ifadesi kullanıldı.

600 kişi ibadet edebilecek

2 bin 420 metrekare alan içerisinde 190 metrekare inşaat temeli üzerine yapılacak cami tamamlandığı zaman 600 kişi ibadet edebilecek. Açılışta bir konuşma yapan Mamak Müftüsü Muharrem Genç ise "Camileri hep birlikte inşa edileceğiz ve bu camiler gelecek nesillere bizlerden birer eser olarak kalacak" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Muharrem Genç Mesut Akgül Kutludüğün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title