Haberler

Kulp'ta Girişimcilik Sertifikaları Dağıtıldı

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Kaymakamlığı ile KOSGEB ortaklığında düzenlenen girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayan 60 kursiyere sertifikaları dağıtıldı.

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Kaymakamlığı ile KOSGEB ortaklığında düzenlenen girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayan 60 kursiyere sertifikaları dağıtıldı.

Kulp Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ortaklığında birincisi düzenlenen 'Uygulamalı Girişimcilik Kursu' tamamlandı. Kurs bitiminde belge almaya hak kazanan 60 kursiyerler için Kulp Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda sertifika töreni düzenlendi. Kulp Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, sertifika dağıtım törenine katılarak bir konuşma yaptı. Kaymakam Fatih Dülgeroğlu, "Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması, başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, iş geliştirme merkezlerinin kurulması ile girişimciliğin geliştirilmesi, istihdamın artırılması gibi konularda sağlam ve temiz projeler üretilirse büyük katkılar sağlayacaktır. Girişimcilik belgesini almaya hak kazanan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum ve belgelerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Sertifika dağıtım törenine Kulp Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu'nun yanı sıra, Kulp İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Pehlivanoğulları, Kulp SYDV Müdürü Sinan Buluttekin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Adıyaman ve kursiyerler katıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Dülgeroğlu Diyarbakır Kulp Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title