Haberler

Kulp'ta Belediye Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

Güncelleme:

Kulp Belediyesi Eş Başkanı Metin Dinar ve beraberindekilerle Merkez eski mahalledeki çalışmaları inceledi ve sakinlerinden gelen talepleri değerlendirdi.

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediyesi Eş Başkanı Metin Dinar, Belediye Başkan yardımcısı Şener Aktaş, Merkez Eski Mahalle Muhtarı İhsan Çubuk ve teknik personeller Merkez eski mahallesinde yapılmakta olan çalışmaları inceleyerek, mahalle sakinlerinden gelen talepler değerlendirildi.

Kulp Belediyesi tarafından, Merkez eski mahallesi mezarlık caddesi kenarında bulunan duvar yapım çalışmasını yerinde inceleyen Kulp Belediyesi Eş Başkanı Metin Dinar ve beraberindekiler daha sonra Merkez eski mahallesini sokak sokak gezerek çalışma yapılacak yerleri belirlediler.

Eş Başkan Dinar, "Merkez eski mahallesinde bulunan mezarlık caddesi kenarındaki duvarları yeniden örme çalışmamız devam etmektedir. Duvar örme işimiz tamamlandıktan sonra, mezarlık caddesi, şehitlik caddesi ve 138.sokağa (Şafurnuta giden yol) ait yolların yıpranmış olması sebebiyle, bu yolları yeniden betonarme olarak yapacağız. Merdiven gereken sokaklara merdiven yapacağız. Alt yapı çalışmalarının yapımını beklediğimiz için bu caddelerin yapımında zaman olarak biraz gecikme yaşanmış olabilir. Bu noktada bizlere sağduyu ve anlayış gösteren mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyoruz. Mahalle sakinlerimizin mağdur olmaması için alt yapı çalışmalarını beklemeksizin bu yıl içerisinde bu çalışmalarımızı tamamlayacağız. Ayrıca bu mahallemizin, şehir içi ulaşımı için dile getirdikleri talepleri göz önünde bulundurarak en kısa sürede çözümleyeceğiz" dedi.

Merkez eski mahallesinde yapılacak işlerin en kısa zamanda yapılıp tamamlanması için teknik personele gerekli talimatı veren eş başkan Dinar beraberindekilerle mahalleden ayrıldı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

title