Haberler

Kulp'lu Öğrenciler, Başarıdan Başarıya Koşuyor

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan Atletizmi Geliştirme Projesi seçmeleri kapsamında, Kulp ilçesi Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri iyi derecelerle ilçeye döndü.

Diyarbakır Seyrantepe atletizm parkurunda yapılan müsabakalarda kız ve erkek sporcular Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığının faaliyeti olan Atletizmi Geliştirme Projesi'nde yer alabilmek adına piste çıktı.

Ferdi olarak ilk dörde giren sporcuların, il karmasını oluşturacağı müsabakalarda genç atletler kıyasıya yarışırken dört kategoride yapılan yarışlar sonunda Kulp Yatılı Bölge Ortaokulu Takımı il üçüncüsü oldu.

Diyarbakır Seyrantepe atletizm pistinde, 5-6 Nisan tarihlerinde il geneli okullar arası puanlı atletizm küçük erkek ve küçük kız yarışmalarında Kulp Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinden Vahdettin Çiçek, Ferhat Başer, Cüneyt Aslan, Burkay Ağlamış 4x100 bayrak yarışında Diyarbakır İl birincisi olurken, aynı okulun öğrencilerinden İdris Dursun, fırlatma topu kategorisinde İl ikincisi, Esra Nur Torun fırlatma kategorisinde İl ikincisi olurken yine aynı okulun öğrencilerinde Vahdettin Çiçek bin metre koşuda İl üçüncüsü oldu.

Kulp Yatılı Bölge Ortaokulun beden eğitimi öğretmeni Yusuf Saklı, öğrencilerinin çalışkan, azimli ve yetenekli olduklarını belirterek elde ettikleri başarılarının başlangıç olduğunu gerekli imkanlar sağlandığında farklı branşlarda başarılı öğrenciler yetiştirilebileceğini ifade etti.

Kulp Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Nimet Zaman ise yetenekli çocukların kazanımı noktasında mutluluklarını dile getirip öğrencilerinin daha başarılı olabileceğine yürekten inandığını dile getirerek başarı elde eden öğrencilerini tebrik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Vahdettin Türkiye Kulp Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title