Haberler

Kulp Kaymakamı Maraşlı, Yardıma Muhtaç Aileye Sahip Çıktı

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, yardıma muhtaç bir aileye sahip çıktı.

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, yardıma muhtaç bir aileye sahip çıktı.

Kaymakam Maraşlı, ilçe genelinde yardıma muhtaç aileleri ziyaret etmeye devam ediyor. Eşi askerde olan ve kimsesi bulunmayan 1 çocuk annesi Canan Yatçı'yı evinde ziyaret eden Kaymakam Maraşlı, evin eksikleri olan çamaşır makinesi, fırın, TV, buzdolabı, halı, kanepe, ütü gibi ihtiyaç malzemelerinden oluşan bir kamyonet dolusu yardım malzemesini aileye teslim etti. Evin ısınma sorununun olduğunu öğrenen Kaymakam Maraşlı, Kulp Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sinan Buluttekin'e evin ısınma sorununu çözmesi için talimat verdi.

Her hafta ihtiyaç sahiplerinin evlerini ziyaret ettiklerini belirten Kaymakam Maraşlı, "Yardıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerine ziyarette bulunuyor, onların sorunlarını birebir dinliyoruz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla tespit ettiğimiz eksiklikleri gideriyoruz. Yardımlarımız sadece maddi değil vatandaşların sağlıkla ilgili sorunlarıyla da ilgileniyoruz" dedi.

Kaymakam Maraşlı'yı evlerinde gören ihtiyaç sahibi vatandaşlar ise uygulamadan memnun olduklarını ifade etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Maraşlı Diyarbakır Kulp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title