Haberler

Kulp Belediyesi Sınava Girecek Öğrenciler İçin Moral Yemeği Düzenledi

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde, hafta sonu yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) girecek öğrencilere moral yemeği verildi.

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde, hafta sonu yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) girecek öğrencilere moral yemeği verildi.

Kulp İlçe Belediye Eşbaşkanı Sadiye Süer Baran, Kulp Belediyesi Eğitim Destekevi'ndeki öğrencilerle bir araya gelerek heyecanlarını paylaştı. Baran, öğrencilerle yaptığı sohbette sınavda sakin olmalarını çalışan öğrenciler için başarının kendiliğinden geleceğini belirterek öğrencilere başarı temennilerinde bulundu. Baran, "Bir toplumun gelişimi,bireylerin gelişiminin en büyük ayaklarından biride eğitimdir.Eğitim konusunda siz değerli gençlerimiz için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Tabi ki bu sadece eğitim konusuyla sınırlı kalmayıp, kültürel-sosyal-sanatsal konular içinde geçerli olacaktır. Belediyenin eğitim destekevindeki öğretim gören öğrenciler hafta sonu sınavları olduğu için sınav öncesi hem öğrencilere bir moral yemeği olsun bir araya geldik" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Kulp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title