Haberler

Kullanılmayan Öğretmen Lojmanı Sınıfa Dönüştürüldü

Erzincan’ın Akyazı beldesine bağlı Başpınar köy okuluna ait öğretmen lojmanı, öğrenci ve öğretmenlerin el birliği ile yürüttükleri çalışmalar sonucunda dersliğe çevrildi.

Erzincan'ın Akyazı beldesine bağlı Başpınar köy okuluna ait öğretmen lojmanı, öğrenci ve öğretmenlerin el birliği ile yürüttükleri çalışmalar sonucunda dersliğe çevrildi.

Yeni yapılan derslik Vali Süleyman Kahraman'ın katıldığı törenle hizmete açıldı. Vali Yardımcısı Fatih Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, öğrenci ve öğretmenlerin de hazır bulunduğu törende geleceğin teminatı olan çocuklara daha iyi şartlarda eğitim vermek için elini taşın altına koyan herkese teşekkür eden Vali Kahraman dersliğin açılışını yaparak öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından okulda görevli öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Vali Kahraman, günün anısına öğretmen ve öğrencilerle pasta keserek, hatıra fotoğrafı çektirdi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Kahraman Erzincan Başpınar Akyazı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title