Haberler

Kulaçlar Darıca Etabı İçin Hazır

Güncelleme:

Kocaeli Açıksu Yüzme Şampiyonası'nın ikinci etabı yarın (Cumartesi) Darıca Bayramoğlu Halk Plajı'nda yüzülecek.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl ikincisini düzenlediği Açık Su Yüzme Yarışları'nın ikinci etabı yarın yüzülecek. Darıca Bayramoğlu Halk Plajı'nda gerçekleştirilecek olan yarış saat 10.00'da başlayacak. Yarışlara bu etapta da vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Geçen hafta Kerpe Halk Plajı'nda gerçekleştirilen birinci etap yarışlarına 133 yüzücü katılmıştı.

BAŞVURULAR YARIŞ GÜNÜNE KADAR ALINACAK

Öte yandan yarışa katılmak isteyen ve internet başvuru süresini kaçıran yüzücüler, yarış günü sahilde kurulacak olan masalardan başvurularını yapabilecek. Başvurular saat 09.00'a kadar kabul edilecek.

12 KATEGORİDE DÜZENLENECEK

Darıca Bayramoğlu'nda yapılacak olan yarışlar ilk etapta olduğu gibi 12 kategoride düzenlenecek. Yarışlara, 12-14; 15-18; 19-25; 26-35; 36-45 ve 46 yaş üstü yüzücüler katılacak. Bu 6 farklı yaş kategorisi kadın-erkek grupları olarak ayrı değerlendirileceğinden toplam 12 olarak belirlenecek.

NAKDİ ÖDÜL VERİLECEK

Yarışmada dereceye girenlere, madalya ve nakdi ödül verilecek. Tüm kategorilerde kadın-erkek gruplarında birinci olanlara 400 TL, ikinci olanlara 300 TL, üçüncü olanlara ise 200 TL ödül ve madalya verilecek. Yarışlar tüm kategoriler için 2 bin metre mesafede yüzülecek.

ÖNCE GÜVENLİK

Yarış boyunca KOSKEM (Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi) denizdeki yarış güvenliğini sağlayacak. Yarış süresince ayrıca Büyükşehir Belediyesi İtfaiye, Zabıta ile Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler görev başında olacak. Yüzücülerin güvenliği; bot, cankurtaran dalgıç ve zodyaklar tarafından sağlanacak.

SON ETAP ZAFER BAYRAMI'NDA YÜZÜLECEK

Açık Su Yüzme Yarışları'nın son etabı ise 30 Ağustos Cumartesi günü saat 12.00'de Mavi Bayraklı Karamürsel Altınkemer Halk Plajı'nda yüzülecek.

Yarış, 30 Ağustos Zafer Bayramı'na coşku katacak. Büyükşehir Belediyesi bu anlamlı gün nedeniyle yarışa katılacak vatandaşlar ve sporcular için çeşitli gösteriler düzenleyecek.

SON ETABIN BAŞVURU SÜRESİ

30 Ağustos Cumartesi günü Karamürsel Altınkemer Halk Plajı'nda yapılacak yarış için son başvuru tarihi 29 Ağustos Cuma günü saat 17.00 olarak belirlendi. Vatandaşlar yarışma için gerekli başvuru formuna Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr adresi üzerinden erişebiliyor. Yüzücülerin başvuru formunu eksiksiz olarak doldurup ilgili bölümlerini imzaladıktan sonra belgeyi yeniden taratarak, aciksuyuzme@kocaeli.bel.tr adresine e-posta göndermeleri gerekiyor. Kesin kayıtlar; katılım için gerekli tüm belgelerle birlikte son başvuru tarihlerine kadar Yüzme İl Temsilcisi'ne elden yapılabilecek. Ayrıca ön kayıt yaptıran yüzücüler yarışma günü saat 09.00'da Yüzme İl Temsilcisi'ne elden kesin kayıtta yaptırabilecekler.

DETAYLI BİLGİ İÇİN
Vatandaşlar; Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün 335 0 223 numaralı telefonundan başvurular ve yarışlarla ilgili detaylı bilgi edinebilir. Ayrıca Yüzme İl Temsilciliği'nden de konuyla ilgi bilgi alınabilir.

YARIŞMA KURALLARI VE KATILIM ŞARTLARI
Yarışma kuralları ve katılım şartları ise şöyle:
Katılımcıların; Kocaeli Açık Su Yüzme Şampiyonası Başvuru Formunu (fotoğraflı) doldurup imzaladıktan sonra, başvuru formu üzerindeki sağlık raporunu imzalatıp onaylatması gerekmektedir.
18 Yaş altı yüzücülerin Başvuru Formu üzerindeki veli izin belgesini imzalatması gerekmektedir.
Yüzücüye ait nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi bulunması gerekmektedir.
Varsa yüzme lisansı ve fotokopisi (Yüzme lisansı bulunanların 2014– 2015 sezonuna ait vizesinin de bulunması gerekmektedir),
Kesin kayıt yapılırken tüm yüzücülerin (18 yaş altı yüzücüler hariç) muvafakatname İmzalaması gerekmektedir.
Yarışları tüm kategoriler için 2000 metre mesafede yüzülecektir.
Start, tüm kategoriler için aynı anda deniz içinden verilecektir.
Değerlendirme; yaş kategorilerine göre bayan – erkek olarak ayrı ayrı yapılacaktır.
Yarışmada Türkiye Yüzme Federasyonu Açık Su Yarışma Talimatları uygulanacaktır.
Bu şartları yerine getirmeyen ve kurallara uymayanlar yarışlara katılamazlar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karamürsel Darıca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title